Τελευταίος “χορός” εντός έδρας γιά την Αχαική στο γήπεδο μας το Σάββατο 4 Μαΐου και ώρα 17:30 μ.μ. με τόν Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Μια σαιζόν που ήταν αρκετά δύσκολη για τα “Καναρίνια” που ξεκίνησαν με μεγάλες δυσκολίες και στόχο να συμμετέχουν ενεργά στην Α κατηγορία της Ε.Π.Σ Αχαΐας κατακτώντας πάλι την αξιοπρέπεια της και δίνοντας ευκαιρία στα νέα παιδιά.

Η Αχαική κατάκτησε όλα τα παραπάνω και με ένα φοβερό δεύτερο γύρο πολέμησε στα ίσα και το πρωτάθλημα μέχρι και σήμερα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αχαική παίζει αγώνες μέσα στο γήπεδο και όχι φιλικά…. Η Αχαική δέν αγωνίζεται σχεδόν ανά δεύτερη Κυριακή με τον ίδιο διαιτητή και το αποκορύφωμα διαδραματιστηκε στο γήπεδο του ΡΊΟΥ που αντιμετώπιζε εκτός έδρας το ιστορικό Α.Π.Σ ΠΆΤΡΑΙ.

Η Αχαική περίμενε στον ήλιο και όρθιοι οι παίκτες της για δύο ώρες για να αγωνισθεί για παιχνίδι που ήταν μια κατηγορία . Ο Αγώνας ήταν προγραματισμενος στις 17:30 μ.μ. και ξεκίνησε στις 18:30 μ.μ λόγω καθυστέρησης προηγούμενου αγώνα ορισμένου από την Ένωση .

Η Αχαική ζήτησε την αναβολή του αλλά η Ένωση το αρνήθηκε χωρίς να είναι κανένας τους εκεί για δούνε τις καιρικές συνθήκες αέρα και σκότους που υπήρχαν . Τα τελευταία λεπτά που η Αχαική πίεζε για την ανατροπή του αγώνα μετά από υπερπροσπαθεία δεν φαινόταν η μπάλα του αγώνα !!!!!

Απο παρόμοιες συμπεριφορές ομάδων και παραγόντων του ποδοσφαίρου τήν προηγούμενη χρονιά υποβιβάστηκε και την φετινή δεν προβιβάζετε.

Ο καιρός έχει γυρίσματα καί η μπάλα ακόμα περισσότερα.

Όλα αυτά και όλα όσα έγιναν ή δεν έγιναν, ποιοι ήταν δίπλα και ποιοι απέναντι στήν ΤΡΊΤΗ σε ιστορία και διακρίσεις ομάδα του Νομού Αχαΐας , ταυτότητα της Κάτω Αχαΐας θα γίνουν γνωστά στην πρώτη Γενική συνέλευση αμέσως μετά την λήξη των play off ανόδου στις 11 Μαΐου.

Το Σάββατο 4 Μαΐου στις 17:30 σας καλούμε στό τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας να χειροκρότησουμε τον προπονητή μας και τούς παίκτες μας που απέδειξαν ότι η Αχαική είναι ΕΔΩ και το πρώτο βήμα έγινε για ένα καλύτερο αύριο.