Την Κυριακή όπως αρμόζει να αγωνίζεται η Αχαική θα αντιμετώπιση εντός έδρας τόν Πήγασο Μπεγουλακίου γιά την 4η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ.Α

Η Αχαική με 7 βαθμούς μετά την πρώτη απώλεια από την ισοπαλία στην Πάτρα με τον Ατρόμητο , θέλει νίκη και μόνο νίκη στο γήπεδο τής για τον κόσμο της και τους βαθμούς.

Από σήμερα “τρεχει” και η λαχειοφόρος της Αχαικής με 2 πλούσια δώρα . Μια τηλεόραση 32′ και ένα Τάμπλετ. Με ένα λαχνό αξίας 2€ συμμετέχεις σε κλήρωση και για τα δύο δώρα! !!!!

Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 13-10-19 στο ημίχρονο του αγώνα με το γειτονική ομάδα του Λιμνοχωριού εδώ στο γήπεδο μας.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη την βοήθεια των φίλων της και όπως την περσινή σεζόν και φέτος θα υπάρχουν ανάλογες προσπάθειες ενίσχυσης.

Είναι γνωστός ο “αγώνας ” οικονομικού χαρακτήρα που δίνει 2 χρόνια αυτή η διοίκηση γιατί αποτελείται από επαγγελματίες της πόλης μας που διεκδικούν την βιωσιμότητα τους από την καθημερινότητα τής περιοχής μας.

Φυσικά υπάρχει τεράστια βοήθεια από χορηγούς της ομάδας μας , χωρίς αυτούς θα άλλαζαν πολλά σε στόχους και πορεία της Αχαικής.

Η χρονιά αυτή 2019-2020 είναι χρονιά γενεθλίων & ΑΝΌΔΟΥ εκεί που αξίζει να αγωνίζεται η ΜΕΓΆΛΗ ΚΥΡΊΑ ΕΤΏΝ 100!!

Είναι δύσκολο …….

αλλά αυτή είναι η φύση της Αχαικής να πρωταγωνιστεί. Όλοι μαζί μπορούμε τον Μάιο του 2020 να είμαστε λίγο πιο ψηλά…..

Miktizoni.gr

3-10-19