Με χαρά δέχτηκα αυτήν και κάποιες άλλες φωτογραφίες από τον καλό μου φίλο Ανδρέα Μπρακατσέλο του Λάμπρου . Ο Ανδρέας για όσους δεν γνωρίζουν ήταν χρόνια οργανωμένος στον Σύνδεσμο Φιλάθλων Αχαικής Σ.Φ.Α και συνεργάτης του εκφωνητή της μετάδοσης του αγώνα μπαράζ της λεωφόρου το 1995 Τάκη Καμπέρου (δασκαλου) από τον ΑΧ..FM τον ραδιοφωνικό σταθμό τής Αχαγιας ιδιοκτησίας Μέλιου Ρεμπουτσικα – Γιάννη Παναγοπουλου (Βεσσου) και Κώστα Δεληγιάννη.

Εκείνη την αξέχαστη χρονιά 1994 – 95 , τα περισσότερα παιχνίδια εντός και εκτός ο ΑΧ..FM πρόσφερε στην Αχαγια την Αχαικη ζωντανά με απίστευτη ακροαματικοτητα.

Η φωτογραφία αυτή είναι την επόμενη σεζόν του μπαράζ 1995 – 1996 με πρόεδρο τον αείμνηστο Μάκη Μουρίκη(Αρτοποιο) και προπονητες τους Άγγελο Μπακρώζη – Αρίστο Γεωργόπουλο (Κακατσος)

Η πορεία αυτής της ομάδας ήταν εντυπωσιακή , τερμάτισε 3η πίσω την Ναύπακτο του κυρίου Σφαέλου και το Πάτραι. Απέκτησε τους Θύμιο Λιοση και Ανδρέα Βασιλοπουλο που ήταν τότε τα καλύτερα ταλέντα στην Αχαΐα.

Διακρίνονται:

Κουτσογιανοπουλος Δ. – Παπαδόπουλος Κώστας (Γουπος) – Ασπρομάλης Χρήστος – Κουτσογιανοπουλος Γιώργος (ΛΟΥΠΟΥ) – Θύμιος Λιόσης – Αγγελόπουλος Φάνης.

Κατω:

Λάζαρης Κώστας – Ζερδεβάς Γιάννης – Κωσταντινόπουλος Άγγελος (Μπουκουρας) – Λοτσαρης Δημήτρης – Βασιλόπουλος Ανδρέας.

Η φώτογραφια είναι από το γήπεδο της Αμαλιάδας.

Αύριο Σάββατο 5 Οκτωβρίου 11:00 με 12:00 το πρωί θα είμαστε ζωντανά στον αέρα να μιλήσουμε για τον Εντός αγώνα της ομάδας μας με την αξιόλογη ομάδα του Πήγασου Μπεγουλακίου. Όπου και να είστε πατήστε www.miktizoni.gr μπείτε στο site και ακούστε μας ζωντανά .

Miktizoni.gr 4-10-19