ΞΕΧΆΣΤΕ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΣΆΣ…….

Η Αχαική Α.Ε στα 100 χρόνια της ιστορίας της δυστυχώς αγωνίζεται στην ποδοσφαιρικό τοπικό της Πάτρας. Ως όφειλε και πέρσι και φέτος είναι στα play off ανόδου για την Γ’ Εθνική 1η στον όμιλο της , τον πιο δύσκολο όμιλο με Ατρομητο, Πανομβριακο, Παραλία και όσες δυνατές ομάδες είχε η Α κατηγορία.

Η προκήρυξη μιλάει για 3ης φάσεις play off με βαθμολογία που έχει προκύψει από την συγκομιδή των βαθμών της πρώτης φάσης.

Η Αχαικη 1920 είναι ΠΡΏΤΗ και υπάρχει η διάθεση να “μαγειρευτει” λύση αναγνώρισης πρωταθλητή τον Παναιγιαλειο από την ΕΠΣ ΑΧΑΐΑΣ όπως το 1995 στο μπαράζ που ορίστηκε να γίνει στην Αθήνα και στο γήπεδο του Παναθηναικου ” Αλέξανδρος Νικολαΐδης ” στην Λεωφόρο. Τέτοια είχε κάνει τότε η ΕΠΟ με την Αχαικη να φωνάζει και η τοπική ένωση να το παίζει “Κινέζος” από την Ουχάν.

Ανάμεσα σε ΑΊΓΙΟ και ΑΧΑΓΙΑ το 1995 που έπρεπε να ήταν η έδρα του ΜΠΑΡΆΖ στην ΛΕΩΦΌΡΟ Η ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Ή ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΌ ΣΤΆΔΙΟ?

Πώς κύριοι θα δώσετε πρωταθλητή με διαφορά 1 βαθμού από δύο ομάδες δεν έχουν αγωνισθεί φέτος αντίπαλες ?

Πώς κύριοι θα δώσετε έναν πρωταθλητή όταν έχετε 2 ομίλους με διαφορετικές ομάδες ?

Πώς κύριοι θα ΠΕΤΆΞΕΤΕ εσείς από τον γραφείο σας τον κόπο και τις θυσίες μας παραγόντων που ματωνουν αλλά και ποδοσφαιριστων που είναι πρώτοι και καλύτεροι στον όμιλο τους ?

ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ 1995 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΜΌΝΑ – ΖΥΓΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ …..

ΟΙ ΔΊΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ:

1 ) ΜΠΑΡΆΖ

2 ) ΚΛΉΡΩΣΗ

3) ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΆΝΟΔΟΣ ΣΑΝ ΠΡΏΤΟΙ .

Ότι άλλο προτείνετε η απαντήσετε στην ερώτηση προς εσάς απο την ΕΠΟ θα είναι σκάνδαλο και ΑΔΙΚΙΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΙΚΗ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΏΝ!!!!!!

Είμαστε ΕΔΏ και περιμένουμε τις αποφάσεις σας . Ελπίζω να σεβαστείτε το αξίωμα σας σαν αντιπρόσωποι όλων των ομάδων της Αχαΐας . Στο ποδόσφαιρο της Αχαΐας η ΑΧΑΙΚΗ κατέχει την περίοπτη θέση ιστορικά με πάντα πρώτη την ΜΕΓΆΛΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ