Πρωταθλήτρια είναι η ΑΧΑΙΚΗ κύριοι. Η ομάδα που δεν έχασε βαθμό στην έδρα της , πήρε 5 στους 6 βαθμούς από τον Ατρομητο Πατρών και Πανομβριακο.

Η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και υποχρεώθηκε να παίξει το παιχνίδι με τον Πήγασο. Στο πρώτο ημίχρονο στο 10′ λεπτό διεκόπη ο αγώνας από φοβερή καταιγίδα και ο διαιτητής Καδδάς επέτρεψε…… αποφάσισε να συνεχιστεί με την καταιγίδα να είναι συνεχόμενη εκτός λίγων λεπτών .

Αφού ο αγώνας συνεχίστηκε ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Δημητρακοπουλου.

το σχέδιο πέτυχε …. έστειλαν την Αχαική να παίξει ένα ημίχρονο μετά τις διακοπές των Χριστούγεννων.

Σχέδιο παρόμοιο με αυτό ήταν και το περσινό στον αγώνα με το ΠΑΤΡΑΙ στο γήπεδο του ΡΊΟΥ στα play off . Ο Αγώνας ήταν για να ξεκινήσει στις 5:00 όμως υπήρχε άλλο παιχνίδι που τελείωσε 5:50!!!! Οι παίκτες της ομάδας μας ήταν στο γήπεδο από τις 3:50 όπως σε όλους τους αγώνες για να ντυθούν , να μιλήσει ο κόουτς και να βγουν στο γήπεδο για ζέσταμα .

Διαιτητής ο γνωστός Χρονάς. …

Η Αχαική ζήτησε αναβολή του παιχνιδιού που θα ξεκίνουσε στις 6:30 με εντολή του “γνωστου” διαιτητή Χρονά. Η εποικινωνια της Αχαικης με την ΕΠΣ και τον πρόεδρο έγινε και η απόφαση του προέδρου ήταν να γίνει κανονικά το παιχνίδι . Έτσι με την σύμφωνη γνώμη του “γνωστού ” Χρονά παίζαμε μέχρι να νυχτώσει.

Η Αχαική έξω από τα νερά της μετά από όλα αυτά ήταν κακή για 70′ λεπτά και έχανε 3-0 μέχρι το 78′ ισοφάρισε μέσα σε 10 λεπτά αλλά δεν κατάφερε το 3-4

Ηταν νύχτα με φεγγάρι δυστυχώς. …

miktizoni.gr

30-4-20

2019 – 2020