Τεράστια προσπάθεια της διοίκησης να κρατηθεί στα πόδια της και να προχωρήσει η Αχαϊκή στην Γ’ Εθνική . Σε ένα καλοκαιρι μεταγραφών και αποχωρήσεων λόγω κορονοιου και όχι μόνο…. Η ομάδα μετράει αυτούς που τηρούν υποσχέσεις και είναι δίπλα της .

Το τοπίο στο ποδόσφαιρο γενικά είναι θολό λόγω της πανδημίας και αλλάζουν όλα βδομάδα με εβδομάδα , ακόμα και μέρα με την ημέρα .

Έχουν κυκλοφορήσει τα διαρκείας της Αχαϊκής που είναι τα περισσότερα ονομαστικά λόγω των 100 χρόνων από την ίδρυση της. Σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου έρχονται καλά νέα από πληροφορίες που αναφέρονται σε άνοιγμα των γηπέδων για τους φιλάθλους σε ποσοστό 20% φυσικά πάντα με μέτρα και αποστάσεις.

Διπλα στην Αχαϊκή όπως πάντα ο ” ΜΠΕΜΠΗΣ” και μεγάλη η συμμετοχή του Σπύρου Δήμου της εταιρείας καυσίμων West energy.

Σιγουρα δεν φτάνει αυτό και αν θέλουμε σαν Αχαγια και σαν περιοχή να υπάρχει ποδόσφαιρο και Αχαϊκή σε Εθνική κατηγορία τότε όλοι πρέπει να συμμετέχουν με την οικονομική δύναμη που μπορούν .

Ακόμα και το εισιτήριο είναι σημαντικό για την διοίκηση αυτήν που όλοι ξέρουμε ότι είναι μικρής οικονομικής δύναμης που προσπαθεί 3 χρόνια τώρα να κρατήσει ζωντανή την ιστορία της ομάδας και να κερδίσει και την άνοδο της στα γενέθλια των 100 χρόνων !!!!!

Στο στόχαστρο της ομάδας είναι η αναπλήρωση όσων παικτών έφυγαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 20 Σεπτεμβρίου . Η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα γίνει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στην Ε.Π.Ο