100 χρόνια ιστορίας έκλεισε η ομάδα ταυτότητα της πόλης μας η Αχαϊκή με άνοδο πάλι σε εθνική κατηγορία μετά από απουσία 3 χρόνων. Η “παρέα” που ανελαβε την ομάδα λίγο πριν την μη συμμετοχή της στην Α’ κατηγορία και τον αμέσως υποβιβασμό στην Β’ κατηγορία κατάφερε να κρατήσει ψηλά την ομάδα μας και εν μέσω πανδημίας να κερδίσει και την άνοδο της !!!!

Σ αυτή την προσπάθεια υπήρξε στυλοβάτης ο “Μπέμπης” Ανδρέας Α. Μαχαίρας από την πρώτη στιγμή υλικά και ηθικά .

Σημαντική βοήθεια πρόσφερε ο Σπύρος Δήμου “WESTENERGY” και όλα τα καταστήματα της πόλης με συμμετοχή σε οικονομικές ενισχύσεις και πωλήσεις από αναμνηστικά της ομάδας μας. Η εταιρεία “ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ” πρόσφερε αθλητικό υλικό και χρήματα ενώ κοντά ήταν και η εταιρεία “ΡΕΛΛΟΣ”

Αναφέρουμε ενδεικτικά και όχι ειδικά…. κάτι που θα γίνει σε επόμενο άρθρο μας ποιος ήταν κοντά και ποιοι ήταν απών από την απέλπιδα προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία αλλά λόγω της πανδημίας δεν είχε την ανάλογη αναγνώριση.

Άραγε θα υπάρχει ΑΧΑΙΚΗ μετά ? Θα υπάρχει ανάλογη “παρέα” η ιδιωτης που θα την κρατήσει στην ζωή ? Με αυτήν την οικονομική καταστροφή ποιος θα πάρει το ρίσκο αυτό σε μια δήθεν ερασιτεχνική κατηγορία με αμοιβες άκρως επαγγελματικες με μεγάλα συμβόλαια και έξοδα προς Ε.Π.Ο και διαιτησίες με μεγάλα ποσά!!!

Η απάντηση δύσκολη ….

Η πραγματικότητα είναι σκληρή.

Άραγε?